Erzurum’da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Trafik Kazasında...

Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Sağlık Görevlileri Asiye Kaya Ve Fatih Karadeniz’in Cenaze Törenine Katıldı.

müftümüz dr. rüstem can, trafik kazasında hayatını kaybeden sağlık görevlileri asiye kaya ve fatih karadeniz’in cenaze törenine katıldı.

02 Ağustos 2024 - 13:10

Müftümüz Dr. Rüstem Can, Oltu ilçesine bağlı kırsal Çamlıbel Mahallesi yakınlarında ambulans ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden sağlık görevlileri Asiye Kaya ve Fatih Karadeniz’in cenaze törenine katıldı.

Müftümüz Dr. Rüstem Can’ın Oltu Aslanpaşa Camii’nde ikindi namazına müteakip kıldırdığı cenaze namazına, Vali Mustafa Çiftçi’nin yanı sıra Oltu Kaymakamı Mustafa Çelik, Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Dr. Mehmet Burak Öztop ve Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Eray Çınar, İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Prof. Dr. Muhammed Hanifi Macit, İl Müftü Yardımcımız Sebahattin Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Yavuz, sağlık çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası