Erzurum’da Yeni Hafızlık Kursu İnşaatı Başladı

Erzurum'da Yeni Hafızlık Kursu İnşaatı Başladı

Erzurum'da Yeni Hafızlık Kursu İnşaatı Başladı

04 Ekim 2024 - 13:10

Müftülükten Hafızlık Kursuna Destek Ziyareti: "Geleceğimiz İçin Değerli Bir Yatırım" Şehrimizin değerli esnaflarından İskender Düzgün'ün hayırseverliğiyle inşaatı devam eden Hafızlık Kur'an Kursu'na, Müftümüz Dr. Rüstem Can ve Müftü Yardımcıları İsmail Yılmaz ile Sebahattin Erdoğan'ın bir ziyareti gerçekleşti.

Ziyarette, inşaatın son durumu hakkında bilgi alan Müftü Can, hayırsever Düzgün'ü bu önemli yatırımından dolayı tebrik etti. "Şehrimize böyle değerli bir kurum kazandırmak, geleceğimiz için çok önemli bir yatırımdır.

" diyen Müftü Can, "Hafızlık Kur'an Kursu, gençlerimizin dini eğitimlerine katkıda bulunacak, onlara manevi yönden güçlenerek hayata hazırlanma fırsatı sunacaktır.

" dedi. Müftü Yardımcıları Yılmaz ve Erdoğan da hayırseverliğin önemini vurgulayarak, bu tür yatırımların şehrimize ve geleceğimize büyük faydalar sağlayacağını belirttiler.

İskender Düzgün ise, bu hayırlı eseri inşa etmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Din eğitimi, gençlerimizin geleceği için çok önemlidir.

Bu kursun inşaatını tamamlayarak, şehrimizin geleceğine katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. " dedi. Ziyarette, inşaatın tamamlanması ve kursta eğitim vermeye başlanması için gerekli çalışmaların hızlandırılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Müftülük yetkilileri, hayırsever İskender Düzgün'ün bu örnek davranışının, diğer hayırseverleri de teşvik ederek şehrimizde daha fazla hayırlı eserin yapılmasına katkı sağlayacağını belirttiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!