Esen’den Ayvaz’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Esen'den Ayvaz'a Hayırlı Olsun Ziyareti

12 Ekim 2024 - 17:10

Kayseri'de Milli Eğitim ve Din Görevlileri Bir Araya Geldi: İş Birliği ve Hayırlı Dilekler Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, yeni göreve başlayan İl Müftüsü Durmuş Ayvaz'ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Esen, Ayvaz'a görevinde başarılar dileyerek, Milli Eğitim ve Din İşleri arasındaki iş birliğinin önemini vurguladı. İl Müftüsü Ayvaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Esen'e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Ayvaz, Milli Eğitim Müdürlüğü ile yakın iş birliği içerisinde çalışarak, eğitim ve öğretim alanında önemli adımlar atmayı hedeflediğini belirtti.

Ziyaret, Milli Eğitim ve Din İşleri arasındaki uyum ve iş birliğini güçlendirmeyi amaçlayan sıcak bir ortamda gerçekleşti. Ziyarette, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Küçüktepe ve İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat da hazır bulundu.

**Ziyaretin Önemi:** Bu ziyaret, eğitim ve öğretim alanında Milli Eğitim ve Din İşleri arasında sağlam bir iş birliğinin önemini bir kez daha ortaya koydu.

İki kurum arasındaki iş birliğinin, özellikle genç nesillerin ahlaki ve manevi gelişiminde önemli bir rol oynayacağı vurgulandı. **İlerideki İş Birliği:** Ziyaret, eğitim ve öğretim alanında Milli Eğitim ve Din İşleri arasında daha sıkı bir iş birliği için bir adım niteliğinde.

İleride, ortak projeler ve etkinlikler düzenlenerek, genç nesillerin daha iyi bir geleceğe hazırlanması hedefleniyor.

Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '