Eskişehir’de Bağımlılıkla Mücadele Için Doğa Yürüyüşü...

Eskişehir’de Bağımlılıkla Mücadele Için Doğa Yürüyüşü Düzenlendi

22 Ekim 2024 - 13:20

Eskişehir'de Doğa Yürüyüşüyle Bağımlılığa Karşı Birlik Çağrısı Eskişehir'de bağımlılıkla mücadele için düzenlenen anlamlı bir etkinlik, doğanın kucağında birlik mesajı verdi.

Eskişehir İl Müftülüğü Bağımlılık Koordinatörlüğü öncülüğünde, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Eskişehir Şubesi, TDV Gençlik Kolları, TDV Kadın Kolları ve Yeşilay Eskişehir Şubesi'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen "Doğa Yürüyüşü Programı", yüzlerce katılımcıyı bir araya getirdi.

Etkinliğe İl Müftüsü Muharrem Gül, Dini İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Keleş, İl Müftü Yardımcıları İsrafil İğde ve Berrin Erdoğan, Odunpazarı İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman, Alpu İlçe Müftüsü Reşit Ceylan, gönüllü gençler ve ailelerden oluşan yaklaşık 200 kişi katıldı.

Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Kocakır yürüyüş alanında başlayan etkinlik, şehrin muhteşem manzarasını sunan gözetleme kulesine doğru ilerleyen bir yürüyüşle devam etti.

6 kilometreyi aşan parkur boyunca katılımcılar, temiz havanın ve doğanın tadını çıkarırken, aynı zamanda bağımlılığa karşı farkındalık yaratmanın önemini de vurguladı.

Yürüyüşün sonunda katılımcıları karşılayan ikramlar ve Orman Bölge Müdürlüğü tarafından hediye edilen fidanlar, etkinliğin unutulmaz anılarla dolu olmasını sağladı.

Katılımcılar, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür etkinliklerin bağımlılıkla mücadelede önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Doğa yürüyüşü, bağımlılıkla mücadele için farkındalık yaratmak ve sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla düzenlendi. Etkinliğin, toplumun tüm kesimlerini bir araya getirerek, bağımlılığın olumsuz etkilerine karşı birlikte mücadele edilmesi gerektiği mesajını verdiği vurgulandı.

Bu anlamlı etkinlik, bağımlılıkla mücadele konusunda toplumun duyarlılığını artırmak ve sağlıklı yaşamı desteklemek için düzenlenen önemli bir adım oldu.

Uşak Öğrencileri
Uşak Öğrencileri "Orman Benim" Projesiyle Çevreyi Temizledi