Garnizon Komutanı İl Müftüsü’nü Ziyaret Etti

Garnizon Komutanı İl Müftüsü'nü Ziyaret Etti

09 Ekim 2024 - 14:55

Garnizon Komutanı Kışkan, İl Müftüsü Biçer'i Ziyaret Etti: Kardeşlik ve İş Birliği Vurgusu **[Şehir Adı], [Tarih]** - [Şehir Adı] Garnizon Komutanı Piyade Kıdemli Albay Merdin Kışkan, bugün İl Müftüsü Muharrem Biçer'i makamında ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret sırasında, Garnizon Komutanı Kışkan ve İl Müftüsü Biçer, şehrin huzur ve güvenliği, toplumsal uyum ve kardeşlik gibi konular hakkında görüş alışverişinde bulundu.

İl Müftüsü Biçer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Din görevlileri olarak, şehrin huzur ve güvenliği için çalışıyoruz. Garnizon Komutanımızın bu ziyaretleri, bizimle olan güçlü bağları ve iş birliği ruhunu gösteriyor.

" dedi. Garnizon Komutanı Kışkan ise, "Şehrimizin huzur ve güvenliği için tüm kurumlarla iş birliği içerisinde çalışıyoruz. İl Müftülüğümüz ile samimi ve verimli bir diyalog içerisinde olmanın önemini vurgulamak istiyorum.

Din görevlilerinin toplumumuz için oynadığı önemli rolün farkındayız. " şeklinde konuştu. Görüşme, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Garnizon Komutanı Kışkan ve İl Müftüsü Biçer, şehrin huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '