Gaziantep’de Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan...

Gaziantep'de Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan Işliyen Müftülerimizle Buluştu

diyanet işleri başkan yardımcısı doç. dr. burhan işliyen müftülerimizle buluştu

18 Eylül 2024 - 13:30

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle düzenlenen programlara katılmak üzere ilimizde bulunan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İŞLİYEN, Diyanet Gençlik Merkezinde Müftülerimizle bir araya geldi.

Programa İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR, Hacı Ahmet Ziylan Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü İsmail AKBULUT, Başkanlık Müftüsü Hamdi KAVİLLİOĞLU, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri katıldı.

Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle yapılması planlanan etkinlik ve faaliyetler ve ilimizde icra edilen dini ve hayri hizmetler konusunda istişarelerde bulunuldu.

Verimli bir toplantının ardından Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İŞLİYEN, Müftülerimize, Gençlik Koordinatörlerimize, Diyanet Gençlik Merkezindeki öğrencilere ve görevlilerimize gül takdiminde bulundu.

Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı