Gaziantep’de Türkiye Diyanet Vakfı Hizmetleri Istişare...

Gaziantep'de Türkiye Diyanet Vakfı Hizmetleri Istişare Toplantısı

04 Ekim 2024 - 13:30

Türkiye Diyanet Vakfı, Erzurum'da Hizmetleri Değerlendirdi: Yurtiçi ve Yurtdışı Projeler Masaya Yatırıldı Erzurum İl Müftülüğü toplantı salonunda, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdür Yardımcısı Recep Şükrü BALKAN'ın katılımıyla önemli bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve Vakıf Şube Temsilcileri iştirak etti. Toplantının ana gündemi, TDV'nin yurtiçi ve yurtdışında hayata geçirdiği hizmetlerin değerlendirilmesi ve gelecek dönem için planlanan projelerin masaya yatırılmasıydı.

İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR, toplantının açılış konuşmasında, Erzurum genelinde yürütülen dini ve hayri hizmetlere dair kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.

İl Müftülüğü tarafından yürütülen faaliyetlerin, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan yardım ve desteklerin, eğitim alanında yapılan çalışmaların ayrıntılı olarak ele alındığı konuşma, katılımcıların dikkatini çekti.

Toplantının en önemli bölümü ise TDV Genel Müdür Yardımcısı Recep Şükrü BALKAN'ın sunumu oldu. BALKAN, sunumunda TDV'nin yurtiçi ve yurtdışındaki eğitim, dini ve hayri hizmetleri, kurban faaliyetleri, yürütülen ve planlanan projeler hakkında detaylı bilgiler verdi.

BALKAN, özellikle son yıllarda yürütülen projelerin sonuçlarını paylaşırken, TDV'nin yurt dışında gerçekleştirilen insani yardım çalışmalarının önemini vurguladı.

Yurt içinde de eğitim, sosyal yardımlaşma ve din hizmetleri konusunda yapılan çalışmaların detayları sunumda yer aldı. Toplantı, katılımcıların fikir alışverişinde bulunduğu, görüş ve önerilerini dile getirdiği bir ortamda devam etti.

Konuşmaların ardından İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR, TDV Genel Müdür Yardımcısı Recep Şükrü BALKAN'a katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Toplantının ardından BALKAN, Erzurum'da bulunan TDV 29 Mayıs Okulları Güzide Abdülkadir Erturhan Anaokulu ve Eruslu Diyanet Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, eğitim ve gençlik hizmetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bu önemli toplantı, TDV'nin Erzurum'daki faaliyetlerini ve gelecek dönem planlarını gözler önüne sererken, hem vakfın hem de Erzurum'un dini ve sosyal hayatına katkı sağlayacak yeni adımların atılması için önemli bir platform görevi gördü.

Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!