Gaziantep üniversitesi’nde Gençlik Koordinatörlüğü Tanıtım...

Gaziantep üniversitesi'nde Gençlik Koordinatörlüğü Tanıtım Standı Açıldı

10 Ekim 2024 - 13:30

Gaziantep Üniversitesi'nde Gençlik Koordinatörlüğü Canlı Bir Tanıtımla Üniversitelilerle Buluştu Gaziantep Üniversitesi'nin yeni eğitim-öğretim yılına başlamasıyla birlikte, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, üniversiteli gençlerle buluşmak ve faaliyetlerini tanıtmak amacıyla üniversite yerleşkesinde bir "Gençlik Koordinatörlüğü Tanıtım Standı" açtı.

Hafta boyunca açık kalan standda gençlere; Gençlik Koordinatörlüğü tarafından yürütülen sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler, doğa kampları, kitap okuma kampları gibi çeşitli faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Aynı zamanda, "Geçerken Dergisi" başta olmak üzere İl Müftülüğü yayınlarının tanıtımı yapıldı ve Diyanet Gençlik Merkezleri hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.

Standı ziyaret eden İl Müftüsü Dr. Hüseyin HAZIRLAR'a, Şahinbey Müftüsü Mehmet ARSLANER ve Şehitkamil Müftüsü Abdullah BEKİROĞLU eşlik etti.

Gençlerle sohbet eden İl Müftüsü HAZIRLAR, "Gençlerimize yönelik olarak düzenlediğimiz sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin yanı sıra, doğa kampları ve kitap okuma kampları gibi farklı programlarla gençlerimizin gelişimlerine katkı sağlıyoruz.

Diyanet Gençlik Merkezleri ve üniversite yerleşkesinde bulunan Diyanet Genç Ofislerimiz aracılığıyla bu faaliyetlerimiz yeni dönemde de devam edecek.

" dedi. İl Müftüsü HAZIRLAR, gençlere eğitim hayatlarında başarılar dilerken, "Gençlik hizmetlerinde görev alan gençlik koordinatörlerimize ve manevi rehberlerimize gönülden teşekkür ediyorum.

" diyerek, gençlik koordinatörlüğünün gençlere yönelik çalışmalarına olan desteğini vurguladı. Tanıtım standı, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Gençler, Gençlik Koordinatörlüğü tarafından sunulan faaliyetler hakkında bilgi almanın yanı sıra, sorularını yöneltme ve görüşlerini paylaşma fırsatı buldular.

Bu buluşma, gençlerin dini ve kültürel değerlerle daha yakın ilişki kurmasına ve sosyal faaliyetlere katılımlarını teşvik etmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '