Gumushane’de 2024 4-6 Yaş Kur’an Kursları Kapanış Programı

Gumushane'de 2024 4-6 Yaş Kur'an Kursları Kapanış Programı

2024 4-6 yaş kur'an kursları kapanış programı

31 Mayıs 2024 - 14:10

Gümüşhane İl Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur'an Kurslarında 2023-2024 eğitim dönemlerine devam eden miniklerimize Gümüşhane İl Kültür Merkezi’de kapanış programı gerçekleştirildi.

Müftülüğümüze bağlı 4-6 Yaş Kur'an Kursularında eğitim gören öğrenciler için yıl sonu kapanış programı düzenlendi. Programa İl Müftümüz Hüseyin Gün, Din Görevlilerimiz, Kur’an Kursu Öğreticileri, öğrenci veli ve yakınları katıldı. Minik öğrencilerin okuduğu Kur’an tilaveti ile başlayan programda konuşan Müftümüz, programda emeği geçen hocalarımıza ve velilerimize teşekkür etti. Öğrencilerimizin okuduğu sureler, dualar, ilahiler ve birbirinden renkli gösteriler beğeniyle takip edildi. Program, çocuklarımıza hediye takdimi ve çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü