Gümüşhane’de 50 Kişiye İş Fırsatı!

Gümüşhane'de 50 Kişiye İş Fırsatı!

Gümüşhane'de 50 Kişiye İş Fırsatı!

23 Ekim 2024 - 14:10

Gümüşhane İl Müftülüğü 50 Kişiye İşgücü Uyum Programı Sunuyor! Gümüşhane İl Müftülüğü, kamusal hizmetlerin daha etkin bir şekilde yürütülmesi amacıyla, 50 kişiye İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında çalışma fırsatı sunuyor.

Program, temizlik, bakım-onarım gibi çeşitli görevlerde görev alacak personeli desteklemek amacıyla düzenleniyor. Başvurular 22 Ekim 2024 tarihinde başlayacak ve 26 Ekim 2024 tarihine kadar devam edecek.

İlgilenen adaylar başvurularını **esube. iskur. gov. tr** adresi üzerinden veya **ALO 170** iletişim hattını arayarak gerçekleştirebilirler.

Program, 04 Kasım 2024 tarihinde başlayacak ve 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek. **Kimler Katılabilir?** Programa katılmak isteyen adayların aşağıdaki şartları sağlaması gerekiyor: * Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak * İŞKUR'a kayıtlı olmak * 18 yaşını tamamlamış olmak * Yaşlılık veya malullük aylığı almamak * Program başvuru tarihinden önceki bir yıl içerisinde ve programın başlayacağı tarihe kadar İl Müftülüğü veya bağlı kuruluşlarının çalışanı olmamak * Başvuru tarihinden önceki bir ay içerisinde 5510 sayılı Kanun kapsamında sigortalı olarak bildirilmemiş olmak * Başvuru tarihi itibarıyla 5510 sayılı Kanun kapsamında sigortalı olarak bildirilmemiş olmak * Hane gelir şartını sağlamak * İŞKUR tarafından sunulan aktif işgücü veya işsizlik sigortası programlarından yararlanmıyor olmak **Program Detayları:** * Program yarı zamanlı olarak, en fazla 10 ay süreyle uygulanacak.

* İlk dört hafta yoğunlaştırılmış eğitimler nedeniyle haftalık 37,5 saat (5 gün) olacak. * Diğer haftalarda haftalık 22,5 saat (3 gün) çalışılacak.

* Programa katılan kişilerin, program katılım günleri dışında başka bir yerde sigortalı olarak çalışması engellenmeyecek. Bu program, Gümüşhane'de yaşayan vatandaşlar için iş bulma ve kazanç sağlama fırsatı sunuyor.

Program hakkında detaylı bilgi almak isteyenler İl Müftülüğü'ne başvurabilirler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kırşehir'de Yaşlılara Vefa Zamanı
Kırşehir'de Yaşlılara Vefa Zamanı
Kocaeli'de Il Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu “2. Dönem Hüsn-i Tilavet Kursu” Mezuniyet Törenine Katıldı.
Kocaeli'de Il Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu “2. Dönem Hüsn-i...