Gumushane’de Hacı Recep-seniha Bozkır Yatılı Kız Kur’an...

Gumushane'de Hacı Recep-seniha Bozkır Yatılı Kız Kur’an Kursumuz Meyvelerini Vermeye Devam Ediyor.

hacı recep-seniha bozkır yatılı kız kur’an kursumuz meyvelerini vermeye devam ediyor.

15 Ağustos 2024 - 14:10

Hacı Recep-Seniha Bozkır Yatılı  Kız Kur’an Kursumuz meyvelerini vermeye devam ediyor.
Okulla birlikte başladığı Kur’an eğitimini  1 yıl süre içerisinde hafızlıkla tamamlayan ortaokul 7. sınıf öğrencisi  Burcu Andiç için İl Müftülüğünde hediye takdimi yapıldı.
Hafız Burcu Andiç’i tebrik eden Gümüşhane İl Müftümüz Hüseyin Gün, "Yaklaşık 2 yıl önce açılan Hacı Recep-Seniha Bozkır Kur’an Kursumuzda şuan hafızlık ve yüzüne eğitimine devam eden yaklaşık 40 öğrencimiz vardır.  Kursumuzda yatılı olarak yüzüne ve hafızlıklarına devam etmektedir. Hafızlığını 1 yılda bitiren Hafız Burcu Andiç kızımızı tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum."dedi.
Daha sonra Müftümüz Hüseyin Gün, Hafız Burcu Andiç’e hediyesini takdim etti.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası