Gumushane’de Hafızlık Icazet Merasimi

Gumushane'de Hafızlık Icazet Merasimi

hafızlık icazet merasimi

23 Temmuz 2024 - 14:10

Kelkit İlçe Müftülüğüne bağlı Ünlüpınar Beldesi Erkek Kuran Kursunda hafızlıklarını tamamlayan 43 öğrenci için Yunus Emre Camisinde "Hafızlık İcazet Merasimi" gerçekleştirildi.

Hafızlık Kur’an Kursu Öğrencilerinden Batuhan Nas’ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda selamlama konuşmasını yapan Kelkit İlçe Müftüsü Sıtkı Bektaş yaptı. İl Müftüsü Hüseyin Gün, hafızlık çalışmaları hakkında bilgi verdi ve Kur’an kursunda eğitim gören 43 öğrencinin hafızlıklarını büyük bir emekle tamamladıklarını ifade etti. Program, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşleyenin konuşması ile devam etti. Hafızlığın önemine ve hafız ebeveyni olmanın mükafatına değinen Başkan Yardımcısı İşleyen, mezun olan öğrencilere, onları yetiştiren ailelerine ve hocalarına emeklerinden dolayı teşekkür etti. İcazet belgelerinin verilmesinden sonra öğrencilere günün anısına çeşitli hediyeler takdim edildi. Programa Erzincan İl Müftüsü Muharrem Gül, İlçe Müftüleri, Siyasi Parti temsilcileri, Müftülük personeli, Din görevlileri, Kuran Kursu Öğreticileri, öğrenci velileri ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a...
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı