Gumushane’de Kemaliye Camiinde Umre Eğitim Semineri Yapıldı

Gumushane'de Kemaliye Camiinde Umre Eğitim Semineri Yapıldı

kemaliye camiinde umre eğitim semineri yapıldı

27 Ekim 2023 - 14:10

Gümüşhane İl Müftülüğünce Diyanet İşleri Başkanlığı 2023 Umre Organizasyonu ile Umre yapmak üzere kutsal topraklara gidecek vatandaşlara yönelik "Umre Eğitim Semineri" düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan seminerde konuşan İl Müftü Yardımcısı Mehmet Nuri Durmuş, "Kutsal topraklara yolculuk, yolculukların en güzeli, ziyaretlerin en faziletlisi, vuslatların en kıymetlisidir. Bu güzelliklere erişmek her Müslümana nasip olmuyor maalesef. Dolayısıyla herbiriniz bu yolculuk için seçilmiş kişilersiniz. Bu anlamda da ayrıca şükür halinde olmalıyız. Yolculuğunuzun kolay, ibadetlerinizin makbul olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. İl Müftü Yardımcısı Durmuş umrecilere umre menasiki hakkında bilgi verdi. Program seminere katılan umrecilere katılım belgelerinin takdimi ile sona erdi.

Haftanın hutbesi '
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması