Gumushane’de Regaib Kandili Mazlumların Kurtuluna Vesile Olması...

Gumushane'de Regaib Kandili Mazlumların Kurtuluna Vesile Olması Duasıyla Idrak Edildi.

regaib kandili mazlumların kurtuluna vesile olması duasıyla idrak edildi.

12 Ocak 2024 - 14:10

Regaib Kandili mazlumların kurtuluna vesile olması duasıyla idrak edildi. İslam aleminde rahmeti ve bereket mevsimi olarak kabul edilen "üç aylar"ın başlangıcını simgeleyen Regaib Kandili, camilerde dualarla idrak edildi.

Regaib Kandili dolayısıyla halkımız, başta Gümüşhane Merkez Kemaliye Camii olmak üzere kentteki tüm camilere birlik ve beraberlik içerisinde saf tutup ibadet etmeye koştular.

Gümüşhane Merkez Kemaliye Camii’nde akşam namazının ardından düzenlenen kandil programı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Mevlid-i Şerif ve ilahilerin okunduğu program İl Müftüsü Hüseyin Gün’ün vaazı ve duasıyla devam etti. Kılınan yatsı namazıyla kandil programı sona erdi.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası