Gumushane’de Tayini çıkan Vaizlerin Veda Toplantısı

Gumushane'de Tayini çıkan Vaizlerin Veda Toplantısı

tayini çıkan vaizlerin veda toplantısı

16 Ağustos 2024 - 14:10

Tayni Çıkan Vaizler İçin Veda Programı

Gümüşhane İl Müftülüğü Vaizi iken Bursa İli Osman Gazi İlçe Müftülüğü Vaizi olarak tayin olan  Murat Can ve Cezaevi Vaizi iken Trabzon İli Çaykara İlçe Müftülüğüne Şube Müdürü olarak atanan Arif Saygın için müftülük toplantı salonunda daire personelinin katılımıyla veda toplantısı yapıldı. Programda İl Müftüsü Hüseyin Gün, Murat Can ve Arif Saygın'a Gümüşhane Müftülüğündeki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerlerinin hayırlara vesile olması temennisiyle bundan sonraki iş ve aile yaşamlarına başarılar diledi. Vaiz Murat Can ve Arif Saygın çalışma süreci içerisinde kendilerine gösterilen işbirliği ve anlayış dolayısıyla herkese teşekkür ettikten sonra “varsa hakkımızı helal ederek başta İl Müftümüz olmak üzere hepinizden haklarınızı helal etmenizi temenni ederiz” dediler.
Program Murat Can ve Arif Saygın’a İl Müftüsü Hüseyin Gün tarafından plaket takdimiyle sona erdi.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası