Gumushane’de Vali Aydın Baruş ’dan Il Müftülüğüne Ziyaret

Gumushane'de Vali Aydın Baruş ’dan Il Müftülüğüne Ziyaret

22 Ekim 2024 - 14:10

Gümüşhane Valisi Baruş, İl Müftülüğünü Ziyaret Etti: Din Hizmetleri ve 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencileriyle Sohbet Etti Gümüşhane Valisi Sayın Aydın Baruş, kurum ziyaretleri kapsamında il müftülüğüne ziyarette bulunarak din hizmetleri ve eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Vali Baruş'u, İl Müftüsü Hüseyin Gün, İl Müftü Yardımcıları ve Şube Müdürleri karşıladı. İl Müftüsü Hüseyin Gün, Vali Baruş'a il müftülüğünün görevleri, teşkilat yapısı, merkez ve ilçelerine ait kadro ve personel durumu hakkında detaylı bir brifing verdi.

Din hizmetlerinin yürütülmesi ve etkinliği hakkında bilgi paylaşan Gün, özellikle son dönemde yürütülen projeleri ve faaliyetleri de Vali Baruş'a aktardı.

Brifing sonrasında Vali Baruş, il müftülüğünün farklı birimlerini ziyaret ederek birim personelleriyle sohbet etti. Personelin çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Baruş, teşkilatın etkin ve verimli bir şekilde çalışması için gösterdikleri özveri ve gayret için teşekkürlerini iletti.

Ziyaretin önemli bir kısmını ise İl Müftülüğünün 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileriyle geçirdi. Minik öğrencilerle sohbet eden Vali Baruş, çocukların Kur'an eğitimi almalarının önemini vurguladı.

Öğrencilerin meraklı sorularına da cevap veren Vali Baruş, onlara sevgi dolu bir şekilde yaklaştı ve gelecekleri için başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaret sonunda Vali Baruş, İl Müftüsü Hüseyin Gün ve tüm personele teşekkürlerini iletti. İl Müftüsü Gün de, Vali Baruş'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisinin ve kurum çalışanı tüm personelin adına teşekkür etti.

Vali Baruş'un il müftülüğüne yaptığı bu ziyaret, kurumlar arası işbirliğinin ve iletişimin güçlendirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Ziyaret, aynı zamanda din hizmetlerinin etkinliğini artırmak ve genç nesillerin dini eğitim almalarına destek sağlamak amacıyla yürütülen çalışmaların önemini bir kez daha ortaya koydu.

Uşak Öğrencileri
Uşak Öğrencileri "Orman Benim" Projesiyle Çevreyi Temizledi