Gumushane’de Vali Yardımcısı Muhammed Deniz Kılınç’dan Il...

Gumushane'de Vali Yardımcısı Muhammed Deniz Kılınç’dan Il Müftümüz Gün’e Iade-i Ziyaret.

vali yardımcısı muhammed deniz kılınç’dan il müftümüz gün’e iade-i ziyaret.

30 Temmuz 2024 - 14:10

Vali Yardımcısı Muhammed Deniz Kılınç’dan İl Müftümüz Gün’e İade-i Ziyaret.

Gümüşhane Vali Yardımcısı Muhammed Deniz Kılınç, daha önce kendilerini makamlarında ziyaret eden İl Müftümüz Hüseyin Gün’e iade-i ziyarette bulundu.

Vali Yardımcısı Sayın Kılınç’ın bu nezaket ziyaretlerinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren İl Müftüsü Gün, Vali Yardımcısı Kılınç’a, İl Müftülüğü olarak yaptıkları ve yapacakları faaliyetler, projeler ve Gümüşhane’de yürütülen din hizmetleri hakkında genel bilgilendirmelerde bulundu. Ayrıca İl Müftümüz Hüseyin Gün, gösterdikleri âlicenaplıktan dolayı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Yardımcısı Sayın Muhammed Deniz Kılınç’a teşekkür etti.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası