Gumushane’de Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine "mahremiyet...

Gumushane'de Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine "mahremiyet Bilinci, çevre Ahlakı Ve Teknolo

yaz kur'an kursu öğrencilerine "mahremiyet bilinci, çevre ahlakı ve teknolo

08 Ağustos 2024 - 14:10

Gümüşhane Müftülüğü Tarafından Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerine "Mahremiyet Bilinci, Çevre Ahlakı ve Teknoloji Bağımlılığı" Konulu Seminer

Gümüşhane Müftülüğü tarafından 2024 yaz Kur'an Kurslarında eğitim gören gençlere ve çocuklara yönelik "Mahremiyet Bilinci, Çevre Ahlakı ve Teknoloji Bağımlılığı" konulu seminerler düzenlendi. Vaizler tarafından verilen seminerlere, yaz Kur'an Kursu öğrencileri ilgiyle katılım sağladılar. Seminerlerin sonunda öğrencilerin soruları cevaplandırıldı, kendilerine küçük hediyeler takdim edildi ve Kur'an Kursu öğreticileri ve öğrencilerine kurstaki ilgi, gayret ve başarıları sebebiyle teşekkür edildi.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası