Hakkari’de Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünden...

Hakkari'de Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünden örnek Davranış

07 Ekim 2024 - 14:20

Hakkari'de Yeni Başlayan Bir Yıl: İl Müftülüğü, Öğrencileri Sıcak Bir Karşılama ile Kucakladı Hakkari'ye yeni gelen üniversite öğrencilerini bekleyen sıcak bir atmosfer vardı.

İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, "Bu Şehirde Yalnız Değilsiniz" sloganıyla, KYK Yurdu kapısında açtığı standla öğrencilere ve ailelerine hoş geldiniz dedi.

Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlayan öğrencilere manevi destek ve rehberlik sağlamak amacıyla düzenlenen bu anlamlı karşılamada, İl Müftüsü Hüseyin Okuş da hazır bulundu.

Okuş, öğrenci ve ailelerle sohbet ederek, Hakkari'nin misafirperverliğini ve kendilerini yalnız hissetmeyeceklerini vurguladı. "Şehrin coğrafi durumuna bakıp karar vermemek lazım.

Mekanları güzelleştiren insani ilişkilerdir. Buradaki halk misafirperverdir, gelen herkese kucak açar. " diyen Okuş, öğrencilere "Sizler sadece derslerinize odaklanın, gelecekte kendisinden faydalanılacak bireyler olmak için gayret gösterin.

" tavsiyesinde bulundu. Okuş, Müftülüğün öğrencilere her zaman destek olacağını da sözlerine ekleyerek, manevi danışmanların da öğrencilere her türlü destek sağlayacaklarını belirtti.

İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Ahmet Akın ise, "İlimize yeni gelen öğrencilere hem ilimizi tanıtmak, hem de Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı faaliyetleri ile yayınları hakkında bilgi vermek istedik.

" dedi. Akın, öğrencilere Diyanet ve Vakıf yayınlarından kitaplar hediye ettiklerini ve ikramlar yaptıklarını da sözlerine ekledi. Öğrenci ve aileler de İl Müftülüğünün bu jestine teşekkürlerini ilettiler.

Bu sıcak karşılama, Hakkari'de yeni bir döneme başlayan öğrenciler için unutulmaz bir anı olarak kalacak gibi görünüyor. İl Müftülüğü, öğrencilere sadece manevi değil, sosyal ve kültürel anlamda da destek olmayı amaçlıyor.

Bu çabalar, Hakkari'nin eğitim hayatına yeni bir soluk getirerek, öğrencilerin kendilerini daha güvende ve mutlu hissetmelerini sağlayacak gibi görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sinop'ta şehirlerimizin Kalbi Camilerimizde Buluşuyoruz
Sinop'ta şehirlerimizin Kalbi Camilerimizde Buluşuyoruz
Trabzon'da Peygamber Efendimiz ve Şahsiyet İnşası Konferansı
Trabzon'da Peygamber Efendimiz ve Şahsiyet İnşası Konferansı