Hakkari’de Regaip Kandili Dualarla Idrak Edildi.

Hakkari'de Regaip Kandili Dualarla Idrak Edildi.

regaip kandili dualarla idrak edildi.

12 Ocak 2024 - 14:20

Regaip kandili dualarla idrak edildi.

Üç ayların müjdeleyicisi olarak kabul edilen Regaip Kandili dualarla idrak edildi.

Kandil münasebetiyle il genelinde bulunan camilerde programlar düzenlendi. Camilere akın eden vatandaşlar namaz kılıp dua ve niyazda bulundu.

Ayrıca İl Müftülüğünce merkez Ulu Cami’inde Regaip Kandili Özel Programı düzenlendi. Akşam namazından sonra başlayan programda aşr-ı şerifler ve mevlit okundu. İlahiler söylendi. Mazlum Filistin halkının siyonist İsrail zulmünden kurtuluşu ve özgürlüğü için dua ve niyazda bulunuldu. İl Vaizi Mehmet Arif Çiftçi Regaip Gecesi ile üç ayların önemi, feyiz ve bereketi hakkında vaaz yaptı.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği program dua, yatsı namazının kılınması ve hayırseverler tarafından verilen ikramların ardından sona erdi.

Öte yandan, Hakkari KYK Erkek Öğrenci Yurdu ile Hakkari Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda düzenlenen programlara ilaveten, Hacı Cemil Onay, Hz. Hamza, Kahramanlar, Gülereşbaba, ve Hacı İsmail Demirci camilerinde öğle namazını müteakip bayanlara yönelik yoğun katılımlı programlar icra edildi. Programlarda mazlum Filistin halkının kurtuluşu ile ülkemizin birlik ve beraberliği için dualar edildi. Kur’an-ı Kerim ile mevlidi şerif okundu, ilahiler söylendi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a...
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı