Hatay’daki Alevi Kanaat önderleri Ziyaret Edildi

Hatay'daki Alevi Kanaat önderleri Ziyaret Edildi

hatay'daki alevi kanaat önderleri ziyaret edildi

22 Kasım 2023 - 14:35

Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri İhsan ÜNLÜ, İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU ile beraberindeki heyetle Antakya'da ikamet eden  Alevi kanaat önderlerinden Adnan FATİHOĞLU, Süleyman ve Ali ÇEKMECE ile Mevlüt ÇEKMECELİOĞLU dedeleri evlerinde ziyaret ederek kendileri ile bir süre sohbet edildi.  Ziyaret sonunda İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU  Kanaat önderlerine Kur'an-ı Kerim ve kendisinin kaleme aldığı Kur'an'da Aile Örnekleri isimli kitabını Başkanlık Müşavirimiz kendisinin kaleme aldığı Ehl-i Beyt ve Kerbela kitabını hediye etti.
Alevi Kanaat önderleri, Başkanlık Müşavirimiz İhsan ÜNLÜ, İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU ile beraberindeki heyeti ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek teşekkürlerini ilettiler.

Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a...
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı