Hatay’da Il Müftülüğünde “gençlik Koordinatörleri...

Hatay'da Il Müftülüğünde “gençlik Koordinatörleri Istişare Toplantısı” Düzenlendi

il müftülüğünde “gençlik koordinatörleri istişare toplantısı” düzenlendi

01 Kasım 2023 - 14:35

İl Müftülüğümüzce düzenlenen Gençlik Koordinatörleri İstişare Toplantısı’na İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU, İl Müftü Yardımcılığına  vekâleten bakan Defne İlçe Müftüsü Muhammed DEĞİRMENCİ, Din Hizmetleri Şube Müdürü Abdullah YAZAR ile İl ve ilçe müftülükleri gençlik koordinatörleri katıldı.
Diyanet İşleri Başkanlığımızın gençlik ve gençliğin sorunları üzerine yapmış olduğu çalışmalar çerçevesinde gerçekleştirilen toplantıda, İl ve ilçelerde yürütülen gençlik çalışmalarında karşılaşılan sorunlar ve gençlerin sıkıntıları ile müftülüklerimizin gençlere yönelik projeleri değerlendirilerek yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda koordinatörlere hitap eden İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU şunları kaydetti:
“Gençlik çalışmalarımızı artırmalı ve gençlerle daha çok bir araya gelmeliyiz. Bizler teşkilat olarak ulaşamadığımız her bireyden Allah’a karşı sorumluyuz. Peygamberimizin Hz. Ali’ye söylediği gibi ‘Allah’a yemin ederim ki senin vasıtanla Allah’ın bir tek kişiye hidayet vermesi, senin için kırmızı develere sahip olmaktan daha hayırlıdır.’ hadis-i şerifini asla unutmamalı ve bu hayra erişebilmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürmeliyiz.” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a...
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı