Hatay’da Kur’an Kursları Arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel...

Hatay'da Kur'an Kursları Arası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Il Finali Müftülüğümüz Konferans Salonunda Yapıldı

kur'an kursları arası kur'an-ı kerim'i güzel okuma yarışması il finali müftülüğümüz konferans salonunda yapıldı

04 Eylül 2024 - 14:35

İl Müftümüz Mevlüt Topçu'nun başkanlığında yapılan yarışmada, erkek öğrenciler arasında Antakya Hz. Ebubekir Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu öğrencisi Mustafa Keser, Kız öğrenciler arasında ise Kırıkhan Şehit Hurşit Uzel İmam Hatip Ortaokulu Proje Kız Hafızlık Kur’an Kursu öğrencisi Nisa Nur Açıkgöz birinci oldu. Yarışmayı kazanan öğrenciler, ilimizi bölge finalinde temsil edecek. İl Müftümüz Mevlüt Topçu, yarışmaya katılan tüm öğrencileri ve hocalarını tebrik ederek, bölge finaline çıkmaya hak kazanan öğrencilere başarılar diledi.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası