Hatay’da Umre Seminerleri Devam Ediyor

hatay’da umre seminerleri devam ediyor

16 Kasım 2023 - 14:35

Diyanet İşleri Başkalığımız 2023-2024 Yılı Umre Organizasyonu çerçevesinde 13-14 Kasım 2023 tarihlerinde Reyhanlı Atike Hanım Camiinde, 15-16 Kasım tarihlerinde ise İl Müftülüğü Konferans Salonunda İlimizden Kutsal Beldelere Hatay Özel 2. kafileyle gidecek olan umreci kardeşlerimize yönelik seminerler düzenlendi. Seminerlerde İl Müftü Vekili Abdullah SERTOĞULLARINDAN, İl Müftü Yardımcıları Muhammed DEĞİRMENCİ ve Nazife SAĞLAMOĞLU ile Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Memiş KELLETAŞ tarafından umrecilerimize kutsal yolculuğa çıkmadan önce yapılması gereken hazırlıklar, uygulamalı olarak umre ibadetinin nasıl yapılacağı, yolculuk esnasında uyulması gereken kurallar, Mekke ve Medine ziyaret yerleri hakkında çeşitli bilgiler verildi. Ayrıca İl Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından Umre yolculuğu esnasında umrecilerimize temel sağlık bilgileri konusunda sunumlar yapıldıktan sonra umrecilerimizin aşıları yapılarak seminerler tamamlandı.

Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '