ığdır’da Mevlid-i Nebi Konferansı

ığdır'da Mevlid-i Nebi Konferansı

ığdır'da mevlid-i nebi konferansı

20 Eylül 2024 - 14:45

Iğdır Üniversitesi Karaağaç Kampüsü Konferans Salonunda düzenlenen konferansa Gaziantep il müftüsü Dr.Hüseyin Hazırlar konuşmacı olarak katıldı.

Iğdır Üniversitesi Rektörü Mehmet Hakkı Alma, Gaziantep İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar, Iğdır İl Müftüsü Zahit Demirel, Ağrı İl Müftüsü Necati Şafak, Protokol Üyeleri ve halk tarafından yoğun katılım sağlandığı Programın açılış konuşmasını yapan Iğdır İl Müftüsü Zahit Demirel, Hz. Peygamberin kişiliğini örnek göstererek inşa etmek istediği şahsiyete vurgu yaptı.

Hz. Muhammed’in bıraktığı Kur’an ve Sünnet mirasına değinen Gaziantep İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar:’’ Esas amacın Hz. Muhammed’ i sadece anmak değil, örnek yaşamını anlayarak hayata yansıtmaktır, Biz O’ndan sadece namazın nasıl kılınacağını, orucun nasıl tutulacağını değil aynı zamanda acımayı, sadakati, merhameti, sevgiyi ve diğergamlığı öğrendik’’ dedi.

Müftü Hazırlar, Hz.Peygamber, ehli beyt ve sahabe hayatlarından örnekler aktararak, Hz. Peygamberin inşa ettiği şahsiyetleri gündeme getirerek konuşmasını bitirdi.

Karabük Kadem Il Temsilciliği’nden Müftü Ali Erhun’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Karabük Kadem Il Temsilciliği’nden Müftü Ali Erhun’a...
Istanbul Valiliği Gaziler Günü Onuruna Yemek Programı Düzenledi