Igdir’da 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarında Yeni Dönem Başladı

Igdir'da 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kurslarında Yeni Dönem Başladı

4-6 yaş grubu kur'an kurslarında yeni dönem başladı

13 Eylül 2024 - 14:45

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kurslarında 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi başladı.

Bu kapsamda Iğdır İl Müftülüğüne bağlı, Minik Yürekler 4-6 Yaş Kur’ an Kursunda "2024-2025 Eğitim - Öğretim Yılı 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursları Açılış Programı" düzenlendi.

Açılış programına katılan Iğdır İl Müftüsü Zahit Demirel “Geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımızın kurslarımıza, arkadaşlarına ve öğreticilerimize kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Bu yavrular, sadece anne babaları için değil toplumun da yüzakı olacak gençlerdir. Geriye bırakabileceğimiz en kıymetli varlığımız; ağzı dualı evlatlarımızdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta sevgili yavrularımız olmak üzere tüm eğitim camiamızı ve değerli velilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Programa İl Müftü Yardımcısı Hatice Köseoğlu, Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Okan Coşkun, Kur’an kursu öğreticileri ve öğrenci velileri katıldı.

Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı