Igdir’da Eylül Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

Igdir'da Eylül Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

eylül ayı ilçe müftüleri toplantısı yapıldı

12 Eylül 2024 - 14:45

Iğdır İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, ayrıca hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla Iğdır İl Müftülüğün ev sahipliğinde ilçe müftüleri toplantısı gerçekleştirildi.
İl Müftüsü Zahit Demirel’ in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Müftü Yardımcısı Hatice Köseoğlu, Tuzluca İlçe Müftüsü Necmettin Görgülü, Aralık İlçe Müftüsü Osman Fidan ve Karakoyunlu İlçe Müftüsü Muhammed Tütüncü katıldı.
Toplantıda, Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası programlarının planlaması, eğitim öğretime başlayan Kur'an kursuları hazırlıkları, gençlik koordinatörlüklerinin hizmetleri ve gündemdeki diğer konuların değerlendirilmesi yapıldı.

Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı