Igdir’da Il Müftü Yardımcısı Köseoğlu’ndan Kur’an Kursu...

Igdir'da Il Müftü Yardımcısı Köseoğlu’ndan Kur’an Kursu Ziyareti

il müftü yardımcısı köseoğlu’ndan kur’an kursu ziyareti

16 Ağustos 2024 - 14:45

Iğdır İl Müftü Yardımcısı Hatice Köseoğlu, beraberinde İl Vaizi Kübra Gökalp ve Kur’an Kursu Öğreticisi Remziye Altuner ile birlikte Şeyh Hasan Kur’an Kursuna ziyarette bulundu.

Bayanlara yönelik eğitim veren Şeyh Hasan Kur’an Kursu, tamamında öğrencilerin aktif olduğu kapanış programı, İl Müftü Yardımcısı Hatice Köseoğlu’nun konuşmalarıyla başlamış oldu. Akabinde öğrenciler tarafından gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrasında ise şiir okuyan öğrenciler, ilahi eşliğinde ront gösterisi yaptılar.

Gençlerin projeye olan ilgisi ve katılımından duyduğu memnuniyeti dile getiren Köseoğlu konuşmasında Kur'an öğretiminin önemi ve veli sorumluluğuna dikkat çekti. Programı düzenleyen ve katkıda bulunan Kur’an Kursu öğreticilerimize teşekkür etti. Ziyaret, gençlerin moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla Kur’an-ı Kerim’e geçen öğrencilere hediye takdimiyle sona erdi.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası