Igdir’da Il Müftüsü Demirel, Köylerdeki Yaz Kur’ An...

Igdir'da Il Müftüsü Demirel, Köylerdeki Yaz Kur’ An Kurslarını Ziyaret Etti.

il müftüsü demirel, köylerdeki yaz kur’ an kurslarını ziyaret etti.

23 Temmuz 2024 - 14:45

İl Müftüsü Demirel, Köylerdeki Yaz Kur’ an Kurslarını Ziyaret Etti.

 

Iğdır İl Müftüsü Zahit Demirel, İl Merkezine Bağlı Köylerde ki Kur’ an Kursları’ na ziyarette bulunarak Görevli Hocalar ve Öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyaret esnasında kursiyerlerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Demirel, çocukların Kur'an öğrenme sürecine gösterdikleri ilgi ve gayretten memnuniyet duyduğunu belirtti.

Bulunduğu ziyaretlerde Demirel, öğrencilerle hasbihal ederken aynı zamanda öğrencilerin 2 Temmuz’ dan bu yana elde ettiği bilgilere dair çeşitli sorular sorarak öğrenilen bilgilerin pekişmesine katkıda bulundu.

Demirel, çocuklara dini bilgilerini geliştirmeleri konusunda teşvik edici konuşmalar yaptı ve onlara başarı dileklerini iletti. Ayrıca, cami görevlilerinin özverili çalışmalarını takdir ederek, onlara da teşekkürlerini sundu.

Müftü Demirel, yoğun katılımdan dolayı duyduğu memnuniyetlerini dile getitirken, bu tür dini ve eğitsel faaliyetlerin önemine vurgu yaptı. Bu tür eğitsel faaliyetlerin başarılı bir şekilde idamesi için elden ne gelirse yapılacağını açıkça belirtti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a...
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı