Igdir’da Minik öğrencilerden Müftülüğümüze Anlamlı Ziyaret

Igdir'da Minik öğrencilerden Müftülüğümüze Anlamlı Ziyaret

30 Eylül 2024 - 14:45

Iğdır'da Minik Eller, Geleceğin Tohumlarını Ekti: Ya-Pa Anaokulu Müftülüğü'ne Ziyaret Ederek Sevgi ve Bilgiye Dokundu Iğdır'ın geleceğinin umutla dolu küçük elleri, Mevlid-i Nebi Haftası'nı kutlamak üzere Iğdır İl Müftülüğü'ne özel bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ya-Pa Anaokulu Müdiresi Semra Eroğlu, okul öğretmenleri ve minik öğrenciler, Müftü Zahit Demirel'i makamında ziyaret ederek, sevgi dolu bir buluşmaya imza attılar.

Anaokulundan gelen minik öğrenciler, sevimlilikleri ve masumiyetleriyle Müftü Demirel'in kalbini ısıttı. Bu anlamlı ziyaret, çocukların dini değerlere olan ilgilerini ve insan sevgisini besleyen bir atmosfer yaratmak için önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Müftü Demirel, çocukların en doğru ve en güzel eğitimi almaları gerektiğini vurguladı. İslam'ın güzel ahlakı ve terbiyesinin, geleceğin bireylerini inşa etmede hayati bir rol oynadığını belirtti.

Demirel, "Miniklerin gözlerindeki parıltı, geleceğimize olan umudumuzu artırıyor. Onlara sevgiyle yaklaşmak, iyi birer insan olmaları için onları yönlendirmek bizim en büyük görevimiz.

" şeklinde duygularını dile getirdi. Ziyaret, karşılıklı sohbet ve ikramların ardından sona erdi. Müftü Demirel, minik öğrencilere kitap hediye ederek, onların okuma alışkanlığı kazanmaları ve bilginin ışığında büyümeleri için teşvik etti.

Ya-Pa Anaokulu Müdiresi Eroğlu ise, Müftü Demirel'in misafirperverliği için teşekkür etti ve bu tür ziyaretlerin çocukların dini ve kültürel değerlere olan yakınlığını artırdığını belirtti.

Bu anlamlı ziyaret, geleceğin nesillerine dini ve ahlaki değerleri aşılama noktasında önemli bir adım olarak kaydedildi. Miniklerin gözlerindeki parıltı, Iğdır'ın umutlu yarınlarına dair önemli mesajlar taşıyor.

Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!