Iğdır Müftüsü, Üniversiteye Ziyaret Etti

02 Ekim 2024 - 14:45

Iğdır İl Müftüsü Demirel, Iğdır Üniversitesi'nde Kardeşlik Ziyareti Gerçekleştirdi Iğdır İl Müftüsü Zahit Demirel, Iğdır Üniversitesi'nin değerli akademisyenlerinden ve aynı zamanda Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Ocak'ı makamında ziyaret ederek, eğitim ve kültür alanında iş birliğinin önemini vurguladı.

Ziyaret sırasında sıcak ve samimi bir ortamda geçen sohbetlerde, Iğdır Üniversitesi'nin akademik çalışmaları, İlahiyat Fakültesi'nin eğitim faaliyetleri ve bölgenin kültürel değerlerinin korunması konuları ele alındı.

Müftü Demirel, Iğdır Üniversitesi'nin bölgeye önemli katkılar sağladığını, eğitim ve öğretim alanında gösterdiği çabalardan dolayı Prof. Dr. Ocak'a ve tüm akademik kadroya teşekkürlerini iletti.

Prof. Dr. Hasan Ocak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Iğdır İl Müftülüğü ile üniversite arasında daha güçlü iş birlikleri kurulması gerektiğini ifade etti.

Ocak, "Din ve sanatın bir araya gelmesinin, toplumda huzur ve barışa önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Bu ziyaret, iki kurum arasında daha sıkı ilişkiler kurulması için güzel bir başlangıç oldu" dedi.

Ziyaretin sonunda, Iğdır Üniversitesi'nin eğitim ve öğretim alanında daha da güçlenmesi ve bölgenin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlaması konusunda ortak çalışmalar yürütülmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!