ığdırda Yaz Kur’an Kursu öğrencileri Arasında Bilgi...

ığdırda Yaz Kur’an Kursu öğrencileri Arasında Bilgi Yarışması Yapıldı

ığdırda yaz kur’an kursu öğrencileri arasında bilgi yarışması yapıldı

14 Ağustos 2024 - 14:45

IĞDIRDA YAZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ ARASINDA BİLGİ YARIŞMASI YAPILDI

Iğdır’da yaz Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik Temel Dini Bilgiler Yarışması finali Iğdır İl Müftülüğü’nde düzenlendi.

İle bağlı 25 Cami’nin birincilerinin yer aldığı temel dini bilgiler kategorisinde düzenlenen ve Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin dini bilgilerini ve motivasyonlarını arttırmaya yönelik yapılan yarışma, Iğdır İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleşti. Jüri üyeliğini, İl Müftü Yardımcısı Hatice Köseoğlu, İl Vaizleri Kübra Gökalp ve İsmail Alptekin’in yaptığı yarışma, Eğitim Şube Müdürü Okan Coşkun’un girizgahıyla başladı. Öğrencilerin heyecanla yarıştığı finalde Hoşhaber Beldesi Kur’an Kursu birinci, Halil İbrahim Kur’an Kursu ikinci, Kuba Cami Kur’an Kursu ise üçüncü oldu.

İl Müftü Yardımcısı Hatice Köseoğlu’nun yarışmaya katılan öğrencilere, destek olan öğretmen ve velilere teşekkürlerinin ardından öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası