Il Müftümüz Sn. Seyfullah çakır, Valimiz Sn. Orhan Tavlı,...

Il Müftümüz Sn. Seyfullah çakır, Valimiz Sn. Orhan Tavlı, Samsun Milletvekili Sn. Av. Orhan Kırcalı, Garnizon Komutanı Sn. Gazi Tümgeneral Davut Ala, Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Halit Doğan Ve Protokol üyeleri ..

il müftümüz sn. seyfullah çakır, valimiz sn. orhan tavlı, samsun milletvekili sn. av. orhan kırcalı, garnizon komutanı sn. gazi tümgeneral davut ala, büyükşehir belediye başkanı sn. halit doğan ve protokol üyeleri ..

20 Eylül 2024 - 19:05

İl Müftümüz Sn. Seyfullah Çakır, Valimiz Sn. Orhan Tavlı, Samsun Milletvekili Sn. Av. Orhan Kırcalı, Garnizon Komutanı Sn. Gazi Tümgeneral Davut Ala, Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Halit Doğan ve protokol üyeleri ile birlikte 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında şehit aileleri ve kahraman gazilerimiz için düzenlenen davete katılarak aziz şehitlerimiz ve ebediyete irtihal etmiş kahraman gazilerimiz için duada bulundu.

#19eylülgazi̇lergünü


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük Kadem Il Temsilciliği’nden Müftü Ali Erhun’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Karabük Kadem Il Temsilciliği’nden Müftü Ali Erhun’a...
Jandarma Genel Komutanlığı Değerlendirme Ve Denetleme Başkanı Yozgatlı Hemşehrimiz Tümgeneral Sayın Murat Bulut Paşa’nın Kayınbabası Ali Bulut Yozgat’ta Son Yolculuğuna Uğurlandı.
Jandarma Genel Komutanlığı Değerlendirme Ve Denetleme Başkanı...