Il Müftüsü Celal Büyük, Diyarbakır Il Müftülüğü...

Il Müftüsü Celal Büyük, Diyarbakır Il Müftülüğü öncülüğünde Filistinli Kardeşlerimizin Yararına Düzenlenen Kermese Katıldı.

11 Ekim 2024 - 12:15

Diyarbakır İl Müftüsü Büyük, Filistinli Kardeşler İçin Düzenlenen Kermese Destek Verdi Diyarbakır İl Müftüsü Celal Büyük, Diyarbakır İl Müftülüğü öncülüğünde Filistinli kardeşlerimizin yararına düzenlenen yardım kermesinde yer alarak dayanışma gösterdi.

Kermesi ziyaret eden İl Müftüsü Büyük, hem alışveriş yaparak hem de kermeste görevli öğrenciler ve vatandaşlarla sohbet ederek onları yüreklendirdi.

Büyük, herkesin gösterdiği duyarlılık ve emeğin takdire şayan olduğunu vurgulayarak, özellikle kermese destek olan öğrencilere teşekkür etti.

İl Müftü Yardımcısı Mehmet Sani Akın ve Kayapınar İlçe Müftüsü İhsan Mesut Akbaş'ın da eşlik ettiği ziyaret sırasında, İl Müftüsü Büyük, Filistin halkına yönelik destek mesajlarını da yineledi.

Büyük, Filistin halkının yaşadığı zorlukların farkında olduklarını ve bu zorluklara karşı dayanışmanın önemini vurguladı. Yardım kermesinin amacı, Filistinli kardeşlerimizin yaşadıkları sıkıntılara karşı bir nebze olsun destek olmak ve onlara moral vermekti.

Kermeste, el emeği göz nuru ürünlerin yanı sıra çeşitli yiyecek ve içecekler satıldı. Elde edilen gelir ise Filistin'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Diyarbakır İl Müftüsü Celal Büyük, yaptığı açıklamada, Filistinli kardeşlerimizin yanında olduklarını ve onların mücadelesini desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Büyük, "Bu tür kermesler, sadece maddi yardım sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda Filistin halkına karşı duyarlılığı artırıyor ve kardeşlik bağlarını güçlendiriyor" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '