Il Müftüsü Âdem Karadeniz Ardahan üniversitesi’nde Okuyan...

Il Müftüsü Âdem Karadeniz Ardahan üniversitesi'nde Okuyan Yabancı öğrenciler Ile Hafızlık Erkek Kur'an Kursunda Bir Araya Geldi

il müftüsü Âdem karadeniz ardahan üniversitesi'nde okuyan yabancı öğrenciler ile hafızlık erkek kur'an kursunda bir araya geldi

03 Haziran 2024 - 09:50

Hafızlık öğrencileri ile önce namaz kılıp daha sonra birlikte yemek yiyen Üniversiteli Öğrenciler Müftülüğün davetinden duydukları memnuniyetlerini  ifade ettiler.

İl Müftüsü Karadeniz, Gençlik faaliyetleri ve Kur’an Kursaları hakkında bilgi verdi ve Türkiye’nin islam coğrafyası için ne kadar önemli olduğunu ve ülkemizin ülkelerinde gönüllü büyükelçileri olmalarını tavsiye etti.
Müftü Karadeniz, bütün öğrencilere her daim desteklerinin devam edeceğini söyledi.
Programa İl Müftü Yardımcısı Mustafa Demir ve Kurs Hocaları katıldılar.

Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü