Isparta’da 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri...

Isparta'da 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Akşam Düzenlenen Bir Dizi Etkinlikle Devam Etti

15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü etkinlikleri akşam düzenlenen bir dizi etkinlikle devam etti

17 Temmuz 2024 - 14:55

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Akşam Düzenlenen Bir Dizi Etkinlikle Devam Etti

Isparta Belediyesi önünden başlayan kortejle devam eden programa Vali Aydın Baruş, Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun ve Hasan Basri Sönmez, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Müftüsü Muharrem Biçer, askeri, adli ve mülki erkan, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kortej ellerinde Türk bayraklarıyla Isparta Belediyesi önünden hareket ederek Isparta Valiliği önünde bulunan 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanına kadar mehteran takımı eşliğinde yürüdü.

15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanındaki etkinlik Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu konuşmanın alanda bulunanlar tarafından dinlenmesiyle başladı. Ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu.

Program Mimar Sinan Camii Uzman İmam Hatibi Suat Sarıca Kur’an-ı Kerim tilaveti sunması ve İl Müftüsü Muharrem Biçer, Aziz Şehitlerimize ve Gazilerimize dua etmesiyle devam etti. Daha sonra ise protokol konuşmaları gerçekleştirildi.

Minarelerden sela okunmasıyla demokrasi nöbetine geçen Ispartalılar sabahın ilk ışıklarına kadar 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi meydanında nöbet tutmaya devam etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a...
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı