Isparta’da Emekli Din Görevlileri Unutulmadı

Isparta'da Emekli Din Görevlileri Unutulmadı

03 Ekim 2024 - 14:55

Emekli Din Görevlileri, Isparta Müftülüğü'nde Bir Araya Geldi: "Hizmetleriniz Unutulmadı" Isparta'da uzun yıllar hizmet vermiş ve emekli olmuş din görevlileri, Mevlid-i Nebi Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Isparta Müftülüğü'nde düzenlenen özel bir programda bir araya geldi.

03 Ekim 2024 Perşembe günü gerçekleşen programda, Isparta Müftüsü Muharrem Biçer, İl Müftü Yardımcıları Seyit Böğet ve Halil Taş, emekli müftüler, şube müdürleri ve emekli din görevlileri katıldı.

Isparta Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen kahvaltı programında, emekli din görevlileri ile sıcak bir sohbet ortamı oluşturuldu.

İl Müftüsü Biçer, programda yaptığı konuşmada, "Sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.

Uzun yıllar boyunca din hizmetlerinde bulunmuş, önemli görevler üstlenmiş ve toplumumuza faydalı olmuş değerli din görevlilerimizi unutmadığımızı, yaptığınız hizmetlerin her zaman takdirle anıldığını belirtmek isterim.

" dedi. Biçer ayrıca, "Camiler ve Din Görevlileri Haftanızı tebrik ediyor, ahirete irtihal etmiş olan din görevlilerimize Allah'tan rahmet, hayatta olanlara sağlık, afiyet ve başarılar diliyorum.

" şeklinde konuştu. Emekli din görevlileri de programda kendilerini tanıtarak geçmişte yaşadıkları anıları paylaştılar ve günümüzde yaşanan dini ve sosyal gelişmeleri değerlendirdiler.

Program, yapılan dua ve hatıra fotoğraf çekimiyle sona erdi. Emekli din görevlileri, Isparta Müftülüğü'nün kendilerini hatırlamasından ve değer vermesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!