Isparta’da Hacı Adayları Dua Ve Gözyaşları Ile Uğurlandı

Isparta'da Hacı Adayları Dua Ve Gözyaşları Ile Uğurlandı

hacı adayları dua ve gözyaşları ile uğurlandı

27 Mayıs 2024 - 14:55

Hacı Adayları Dua ve Gözyaşları ile Uğurlandı

Isparta Müftülüğü, Hacı adaylarına uğurlama merasimi düzenledi

27 Mayıs 2024 Pazartesi günü Isparta Müftülüğü binası önünde düzenlenen törene Vali Aydın Baruş, İl Müftüsü Muharrem Biçer, hacı adayları ve yakınları katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin sunulduğu ve duaların edildiği uğurlamada konuşan Vali Baruş, hacı adaylarına sağ salim gidip dönmeleri temennisinde bulunarak “Hacı adaylarımız, milletimiz, memleketimiz, ülkemiz ve mazlum coğrafyaların selameti için dua ederse inşallah mübarek beldelerde makbul olur. Orası duaların makbul olduğu yerlerdir. Sizlerin duası sayesinde Müslümanların acıları bir nebze hafifleyecektir. Sizi burada dört gözle bekleyen sevdiklerinize sağlıkla kavuşmanızı Allah'tan niyaz ediyorum.” dedi.

Programda İl Müftüsü Muharrem Biçer; “Zor, meşakkatli, zahmetli bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Rabbim yolculuğunuzu kolaylaştırsın. Rasülullah (s.a.s)’e ve Kâbe’ye olan yolculuğunuz hayırlı ve mübarek olsun, sağ salim gidip gelmeyi Rabbim nasip eylesin” dedi.

Program, İl Müftü Yardımcısı Halil Taş’ın hacı uğurlama duası ile sona erdi.

Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!