Isparta’da Il Müftüsü Biçer’den çevre, şehircilik Ve Iklim...

Isparta'da Il Müftüsü Biçer’den çevre, şehircilik Ve Iklim Değişikliği Il Müdürü Borca’ya Iade-i Ziyaret

il müftüsü biçer’den çevre, şehircilik ve iklim değişikliği il müdürü borca’ya iade-i ziyaret

05 Haziran 2024 - 14:55

İl Müftüsü Biçer’den Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Borca’ya İade-i Ziyaret

İl Müftüsü Muharrem Biçer, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Abdullah Borca’ya iade-i ziyarette bulundu.

Ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Borca, İl Müftüsü Biçer’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Görüşmenin ardından İl Müftüsü Biçer, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Borca’ya Kur'an-ı Kerim Meali hediye etti.

Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü