Isparta’da Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine Bağımlılıkla...

Isparta'da Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine Bağımlılıkla Mücadele Semineri

yaz kur’an kursu öğrencilerine bağımlılıkla mücadele semineri

07 Ağustos 2024 - 14:55

Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine Bağımlılıkla Mücadele Semineri

Isparta Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) işbirliği ile Isparta'da yaz Kur'an Kurslarında eğitim alan çocuklara yönelik ‘Sosyal Medyayı Etkin ve Verimli Kullanma’ konusunda düzenli seminer veriliyor.

Isparta Müftülüğü ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde  “Bağımlılıklarla Mücadele” konusunda farkındalık oluşturabilmek adına Yaz Kur'an Kursları'nda eğitim alan çocuklara yönelik özellikle Teknoloji Bağımlılığı içerisinde yer alan ISUBÜ Öğretim Üyesi Sosyolog Ahmet Aydın tarafından verilen seminerlerde, teknolojinin faydalarının yanı sıra doğru kullanılmadığı zaman zararlarının daha fazla olabileceğine dikkat çekildi. Ayrıca internet bağımlılığı, sosyal medyayı etkin ve verimli kullanma, siber zorbalık gibi konularda çocuklara aydınlatıcı bilgiler veriliyor.

Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı