Istanbul ’da Bölge Birincileri Belli Oldu

Istanbul 'da Bölge Birincileri Belli Oldu

istanbul 'da bölge birincileri belli oldu

13 Temmuz 2024 - 15:00

İstanbul'da "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle "Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma ve Hafızlık" bölge yarışmaları düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı "2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında "Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma ve Hafızlık" erkekler ve kadınlar bölge yarışmaları gerçekleştirildi.
Süleymaniye Camii ile İstanbul Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleşen yarışmalarda bölge birincileri belirlendi.

Komisyonu üyelerinin yapmış olduğu değerlendirmeler sonucunda Erkekler Hafızlık Bölge Birincisi Pendik’ten Mustafa Körpe, Erkekler Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma Bölge Birincisi Beyoğlu’ndan Emrullah Nergiz, Kadınlar Hafızlık Bölge Birincisi Sultangazi’den Fethiye Betül Ayaz, Kadınlar Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma Bölge Birincisi ise Ümraniye’den Saliha Yalçınkaya Seyis oldu.
Yarışmada dereceye girenlere ödülleri Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Dr. Hafiz Osman Şahin ve İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş tarafından verildi.
Bölge birincileri "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında düzenlenecek Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a...
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı