Istanbul’da Regaip Kandili Dualarla Idrak Edildi

Istanbul'da Regaip Kandili Dualarla Idrak Edildi

istanbul'da regaip kandili dualarla idrak edildi

12 Ocak 2024 - 15:00

Üç ayların müjdecisi olarak kabul edilen Regaip Kandili münasebetiyle İstanbul Müftülüğünce Sultanahmet Camii'nde program düzenlendi.
Programda Regaip Kandili'nin anlam ve önemine dair konuşan İstanbul Müftü Yardımcısı Metin Akbaş; “Güzel bir manevi iklime giriyoruz. Yüce Allah zaman içinde zaman; ömür içinde ömür bahşetmiştir. Bu mübarek geceler bize Rabbimizin ikramıdır ve bu geceler bizler için bir muhasebe gecesidir. Bu gece milletimize, ümmetimize ve Gazze’ye dua edeceğiz. Yüce Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Regaip gecenizi tebrik ediyorum.” dedi.
Programda Kur'an-ı Kerim tilavetlerinin ardından Mevlid-i Şerif okundu. Sonrasında İstanbul Müftülüğü İlahi korosu tarafından ilahiler seslendirildi. Program Fatih İlçe Müftüsü Hüseyin Baş’ın yaptığı dua ile sona erdi.
Program Tvnet ve Vav Tv’den canlı olarak yayınlandı.

Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a...
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı