Istanbul’da Marmara Bölge Birincileri Belli Oldu

istanbul’da marmara bölge birincileri belli oldu

19 Ağustos 2024 - 15:00

16082024-marmara-bolge-birincileri

Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu ile Hadis-i Şerif Ezberleme Marmara Bölge Finalleri İstanbul’da gerçekleşti.

İstanbul Müftülüğü tarafından 2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında “Ezanı Güzel Okuma” yarışması bölge finali düzenlendi.

2024 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftasındaki yarışmaya gidecek yarışmacıları seçmek üzere Süleymaniye Camii ve İl Müftülüğü Konferans salonunda gerçekleştirilen yarışmalarda din görevlileri ezanı en güzel şekilde okuyabilmek ve etkili hutbe sunmak için yarıştı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftasında düzenlenecek yarışmasına katılacak Ezanı Güzel Okuma Yarışması Marmara bölge finali birincisi Kadıköy’den Müezzin Kayyım Mustafa Özdemir oldu.

Etkili Hutbe Sunumu Yarışmasında Küçükçekmece’den İmam Hatip Ahmet Çağlı bölge birincisi oldu.

Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışmasında ise Fatih’ten İmam Hatip Halil Albayrak birinci oldu.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası