Istanbul Valiliği Gaziler Günü Onuruna Yemek Programı Düzenledi

istanbul valiliği gaziler günü onuruna yemek programı düzenledi

19 Eylül 2024 - 15:00

İstanbul Valiliği, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yemek programı düzenledi.

Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi Müezzini Şükrü Asıleren’in okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş şehitler ve gaziler için dua etti.

İstanbul Valisi Davut Gül davetlilere hitaben konuşma gerçekleştirdi.

Programa, 1. Ordu ve İstanbul Garnizon Komutanı Orgeneral Metin Tokel ve eşi, İstanbul Büyükşehir Belediye 2. Başkan Vekili Gökhan Gümüşdağ, 3. Kolordu Komutanı Korgeneral Sezai Öztürk, Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin, Fatih Kaymakamı Cafer Sarılı, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topcu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Serkan Tezel, ilgili kurumların temsilcileri, kahraman gazilerimiz ve aileleri katıldı.

19092024-gaziler-gunu-yemek

Balikesir'da 2025 Yılı Hac ön Kayıt Ve Kayıt Yenileme Işlemleri
Yozgat'de Gaziler Haftası Münasebetiyle Gülden’den Kıbrıs Gazisi Ali Ihsan Baran’a Ziyaret
Yozgat'de Gaziler Haftası Münasebetiyle Gülden’den Kıbrıs...