KADEM Samsun İl Temsilcisi Müftüyü Ziyaret Etti

22 Ekim 2024 - 19:05

Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) Samsun İl Temsilcisi Seyfullah Çakır'ı Ziyaret Etti: İş Birliği ve Destek Vurgusu Samsun'da faaliyet gösteren Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) Samsun İl Temsilcisi Senagül Şahin Sohum, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İl Müftüsü Seyfullah Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmede, KADEM'in kadın hakları ve toplumsal cinsiyet eşitliği alanındaki çalışmalarının yanı sıra, gelecekte İl Müftülüğü ile yapılabilecek iş birlikleri ele alındı.

İl Müftüsü Seyfullah Çakır, KADEM'in Samsun'da yürüttüğü önemli çalışmaları ve kadınlara yönelik faaliyetlerini takdir ettiğini belirterek, "KADEM gibi değerli bir kuruluşun Samsun'da faaliyet göstermesi ve kadınların güçlenmesine yönelik çalışmalar yapması bizleri sevindiriyor.

Toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın hakları konusunda birlikte çalışmaya hazırız" dedi. KADEM Samsun İl Temsilcisi Senagül Şahin Sohum ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Müftüsü Çakır'ın desteklerini önemsediklerini vurguladı.

Sohum, "Kadınların sosyal ve ekonomik hayatta daha etkin rol alması için yürütülen çalışmalarda İl Müftülüğü'nün desteğini almaktan mutluluk duyarız.

Ortak çalışmalarımızın toplumumuz için faydalı olacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı. Görüşmenin sonunda KADEM yönetim kurulu üyeleri, İl Müftüsü Çakır'a çalışmalarında başarılar dileyerek, iş birliğinin geliştirilmesi ve karşılıklı destek sağlanması konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Uşak Öğrencileri
Uşak Öğrencileri "Orman Benim" Projesiyle Çevreyi Temizledi