Kahramanmaras’da Dulkadiroğlu Rıdvan Hoca Camii - çocuk...

Kahramanmaras'da Dulkadiroğlu Rıdvan Hoca Camii - çocuk Buluşmaları

02 Ekim 2024 - 16:20

Çocuklar, Peygamberimizi Tanımaya Davetli! **Dulkadiroğlu Rıdvan Hoca Camii, Mevlid-i Nebi Haftası'nın coşkusunu ve Cami ve Din Görevlileri Haftası'nın manevi atmosferini çocuklarla buluşturmaya hazırlanıyor.

** İl Müftüsü Abdurrahman Kotan, **"Peygamber Efendimiz (SAV) ve Şahsiyet İnşası"** temalı özel bir programla Dulkadiroğlu Rıdvan Hoca Camii'nde cemaatle bir araya gelecek.

**Cami-Çocuk buluşmaları** çerçevesinde düzenlenecek etkinlikte, çocuklara Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) hayatı ve öğretileri, örnek şahsiyeti ve insanlığa bıraktığı miras hakkında bilgilendirici ve eğlenceli bir şekilde anlatılacak.

**Program, çocukların Peygamberimiz (SAV)'ı daha yakından tanımalarına ve onun örnek şahsiyetinden ilham almalarına imkan sağlayacak. ** Ailelerin de programa katılımı teşvik ediliyor.

Etkinliğe katılmak isteyen tüm çocukları ve ailelerini **Dulkadiroğlu Rıdvan Hoca Camii'ne** bekliyoruz. Unutmayın, Peygamber Efendimiz (SAV)'in örnek hayatını öğrenmek ve onun mesajını gelecek nesillere aktarmak hepimizin görevi!.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!