Kahramanmaras’da Maarif 4-6 Yaş Kur’an Kursumuzda Kur’an...

Kahramanmaras'da Maarif 4-6 Yaş Kur'an Kursumuzda Kur'an Okumaya Başlayan Minikler Için “kur’an Merasim” Düzenlendi

maarif 4-6 yaş kur'an kursumuzda kur'an okumaya başlayan minikler için “kur’an merasim” düzenlendi

13 Mayıs 2024 - 16:20

MAARİF 4-6 YAŞ KUR'AN KURSUMUZDA KUR'AN OKUMAYA BAŞLAYAN MİNİKLER İÇİN “KUR’AN MERASİM” DÜZENLENDİ

Onikişubat Müftülüğüne bağlı Maarif 4-6 Yaş Kur’an Kursu'nda öğrenim gören minik öğrencilerimizden Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenenler için, İl Müftüsü Abdurrahman Kotan’ın katılımları ile “Kur’an Merasimi” programı düzenlendi.

Maarif 4-6 Yaş Kur’an Kursu Yöneticisi Safiye Önder Kurs Öğreticileri Gülistan Güzel, Keziban Kaluman, Elif Çolak, Türkan Çetinkaya ve Mehri Bilgen tarafından düzenlenen Kur’an Merasimi programına katılımcılar büyük ilgi gösterdi.

Kur’an tilavetinden sonra okunan istiklal marşı okunarak saygı duruşunda bulunuldu.
Açılış konuşmasını yapan Kur’an Kursu Yöneticisi Safiye Önder, yapılan hizmetlerle alakalı bilgiler verdikten sonra katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür etti.

Ardından konuşma yapan Müftü Kotan memnuniyetini dile getirerek, minik öğrencilerin hocalarını ve velilerini tebrik etti. “Ağaç yaş iken eğilir” cümlesine vurgu yaparak dini bilgiler ve değerler eğitimi dersleriyle çocuklarımızın küçük yaşlarda adaba uygun şekilde yetişmeleri sonrasında topluma büyük kazanç olduklarından bahsederek minik öğrencilere hayır duada bulundu.

Program, Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenen öğrencilerimizin Kur'an-ı Kerim okuma şiir, drama, ilahiler, bilgi yarışmasının ardından Müftü Kotan’ın minik öğrencilere Kur’an hediyesi ve taç giydirmesi ile sona erdi.

Afyonkarahisar'da Tam Gün Yaz Kurslarımız Başladı.
Antalya Da Camiler çocuk Açtı.