Kahramanmaras’da Onikişubat Arıgüloğlu Camii - Gençlik...

Kahramanmaras'da Onikişubat Arıgüloğlu Camii - Gençlik Buluşmaları

30 Eylül 2024 - 16:20

Gençler, Peygamber Efendimiz'in (SAV) Işığında Şahsiyet İnşasına Yolculuk Ediyor! Onikişubat ilçesinde gençlik ve maneviyatın buluşma noktası olan Arıgüloğlu Camii, bu hafta özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Mevlid-i Nebi Haftası ve Cami ve Din Görevlileri Haftası'nın kutlamaları kapsamında düzenlenen "Cami-Gençlik Buluşmaları" programı, gençleri Peygamber Efendimiz (SAV) ve şahsiyet inşası üzerine derin düşüncelere sevk edecek.

İl Müftüsü Abdurrahman Kotan'ın katılacağı programa, tüm gençlerin davetli olduğu duyuruldu. "Peygamber Efendimiz (SAV) ve Şahsiyet İnşası" temalı programda, gençlerin İslam'ın değerlerine ve ahlakına dair sorularına cevap aranacak, Peygamber Efendimiz'in (SAV) örnek hayatı üzerinden gençlerin kendi hayatlarına ışık tutacak yol gösterici bilgiler paylaşılacak.

Etkinlik, gençlerin maneviyatlarını güçlendirmek, Peygamber Efendimiz'in (SAV) öğretilerini daha iyi anlamalarını sağlamak ve toplumun geleceğine yön verecek ahlaklı bireyler yetişmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Programda, gençlerin katılımının yanı sıra çeşitli ikramların da yer alacağı bildiriliyor. Arıgüloğlu Camii, gençlerin birbirleriyle kaynaşabilecekleri, manevi bir atmosferde sohbet etme ve dinleme fırsatı bulabilecekleri bir ortam sunmayı hedefliyor.

Onikişubat'taki gençler, Peygamber Efendimiz'in (SAV) öğretilerinin ışığında şahsiyetlerini inşa etme yolculuğunda önemli bir adım atmak için 17 Kasım'da Arıgüloğlu Camii'nde buluşmaya davetli!.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!