Kahramanmaras’da Saçaklızade 4-6 Yaş Kur’an Kursumuzda...

Kahramanmaras'da Saçaklızade 4-6 Yaş Kur'an Kursumuzda Kur'an Okumaya Başlayan Minikler Için “kur’an Merasim” Düzenlendi

saçaklızade 4-6 yaş kur'an kursumuzda kur'an okumaya başlayan minikler için “kur’an merasim” düzenlendi

22 Mayıs 2024 - 16:20

SAÇAKLIZADE 4-6 YAŞ KUR'AN KURSUMUZDA KUR'AN OKUMAYA BAŞLAYAN MİNİKLER İÇİN “KUR’AN MERASİM” DÜZENLENDİ

Onikişubat Müftülüğüne bağlı Saçaklızade 4-6 Yaş Kur’an Kursu'nda öğrenim gören minik öğrencilerimizden Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenenler için, İl Müftüsü Abdurrahman Kotan’ın katılımları ile “Kur’an Merasimi” programı düzenlendi.

Saçaklızade 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğreticileri Melike Gül, Rümeysa Betül Öncülokur Ayşe Okumuş ve Ayşegül Kiraz tarafından düzenlenen Kur’an Merasimi programına katılımcılar büyük ilgi gösterdi.

Tören, minik öğrencilerin toplu şekilde ezbere Kur’an-ı Kerim okumalarının ardından İl Müftümüz Abdurrahman Kotan’ın açılış konuşmasıyla devam etti.

Müftü Kotan velilere, kurum ve kuruluşlarımıza olan güvenlerinden dolayı teşekkür ederek minik öğrencilere hayır duada bulundu.

Müftü Kotan ardından minik öğrencilere belge ve ödülleri ile beraber İlk Kur’an-ı Kerimlerini hediye etti.

Program minik öğrencilere ve katılımcılara çeşitli ikramlar ile sona erdi.

Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü