Kahramanmaras’da şehidimiz P.asb.çvş. Mehmet Ali Horoz Dualarla...

Kahramanmaras'da şehidimiz P.asb.çvş. Mehmet Ali Horoz Dualarla Ebediyete Uğurlandı

şehidimiz p.asb.çvş. mehmet ali horoz dualarla ebediyete uğurlandı

23 Haziran 2024 - 16:20

Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz P.Asb.Çvş. Mehmet Ali Horoz için Onikişubat ilçemiz Hasancıklı Mahallesinde cenaze töreni düzenlendi.

Şehidimiz, baba ocağına götürülerek helallik alınmasının ardından Şeyh Ali Sezai Efendi Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze törenine müteakip İl Müftüsü Abdurrahman Kotan tarafından kıldırılan cenaze namazı ve dualarla ebediyete uğurlandı.

Törene, şehidimizin ailesi ve yakınlarının yanı sıra; Valimiz Mükerrem Ünlüer, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Sayın Abdulkadir Polat, Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Mehmet Şahin, Tuba Köksal, İrfan Karatutlu, 6. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özeren, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.

Defin sonrası şehidimizin fotoğrafı ve Türk Bayrağımız, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Sayın Abdulkadir Polat ve Valimiz Mükerrem Ünlüer tarafından şehidimizin ailesine teslim edildi.

Valimiz Mükerrem Ünlüer, İl Müftüsü Abdurrahman Kotan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Abdulkadir Polat, Milletvekillerimiz ve protokol üyeleri, cenaze töreni sonrası şehidimizin ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.
 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Batman Müftülüğü Tarafından Din Görevlileri Ve Kur’an Kursu öğreticilerine Yönelik "yaz Kur’an Kursu Hizmet Içi Eğitim Semineri" Düzenlendi.
Batman Müftülüğü Tarafından Din Görevlileri Ve Kur’an Kursu...
Il Müftümüz Paşa Bektaş'ı Sinop Il Sağlık Müdürü Dr. Metin Arslan Makamında Ziyaret Etti
Il Müftümüz Paşa Bektaş'ı Sinop Il Sağlık Müdürü Dr....